ملاک‌های من برای انتخاب پزشک

یکی از مهم‌ترین مواردی که در اثربخشی درمان شما موثر است، انتخاب صحیح پزشک می‌باشد. شاید در نگاه اول این امر ساده باشد. شاید به نظر برسد تنها مورد مهم در این تصمیم‌گیری، مدرک پزشکی فردی باشد که می‌خواهید او را به عنوان درمانگر خود انتخاب کنید. اما اگر بیماری شما یک اختلال طولانی مدت باشد و یا گزینه‌های زیادی برای درمان داشته باشید، ماجرا کمی پیچیده‌تر خواهد بود. در این مقاله دکترنکست ۲ نکته مهمی که لازم است قبل از انتخاب پزشک خود بدانید را با هم مرور می‌کنیم.

باورهای پزشک شما ممکن است بر درمان انتخابی او تاثیرگذار باشد

اگر یک خانم هستید، احتمالا باید بدانید که پزشک شما درباره استفاده از قرص‌های ضدبارداری، سقط جنین و یا غربالگری زودهنگام سرطان سینه چه نظری دارد. یا اگر فرزندی داشته باشید، باید بدانید که دیدگاه پزشک شما درباره تزریق انواع واکسن‌ها برای کودکان چیست. نمی‌توان گفت که باورهای پزشک شما بر نوع درمانی که برای شما انتخاب می‌کند بی‌تاثیر خواهد بود. حتی فرهنگ و مذهب پزشک شما می‌تواند بر انتخاب روش درمانی او تاثیرگذار باشد. هرچه بیشتر پزشک خود را بشناسید، اعتماد شما نسبت به او نیز بیشتر می‌شود.

باید بدانید که پزشک شما با چه شرکت‌های دارویی در ارتباط است

محققان می‌گویند که حدود ۹۴٪ از پزشکان، کم و بیش با شرکت‌های داروسازی در ارتباط هستند. یک نشریه پزشکی اعلام کرد که بسیاری از پزشکان بابت دادن مشاوره دارویی به نفع برخی شرکت‌های داروسازی، از این شرکت‌ها پول دریافت می‌کنند. همچنین به برخی از پزشکان به ازای وارد کردن بیماران در کارآزمایی‌های بالینی پول پرداخت می‌شود. هرچند که این اقدامات در کل ممکن است اختلالی برای بیمار ایجاد نکند، اما بیمار حق دارد از روابط پزشک خود با شرکت‌های دارویی اطلاع داشته باشد. برای مثال اگر پزشک رژيم دارویی خاصی برای درمان سرطان بیمار خود پیشنهاد داده است، بیمار باید انگیزه پزشک را برای انتخاب این نوع درمان بداند.

کمپین “پزشک من کیست؟”

جالب است بدانید که در سال ۲۰۱۴، یک پزشک آمریکایی به نام لینا ون (Leana Wen) کمپینی با عنوان “پزشک من کیست؟” راه‌اندازی کرد. او در این کمپین اعلام کرد که همه پزشکان باید انگیزه‌ها و عقاید خود را اعلام کنند و اگر با شرکت‌های دارویی در ارتباط هستند، باید به صورت شفاف اطلاعات آن را در اختیار بیماران بگذارند. تعدادی از پزشکان مخالفت خود را در قالب پیام‌هایی در شبکه‌های مجازی منتشر کردند. یک جراح اورتوپد پس از شنیدن درباره این کمپین نوشت: “اینکه اعلام کنم درآمد خود را از چه راهی کسب می‌کنم، تجاوز به حریم شخصی من است. این در حالی است که بیماران من منبع درآمد خود را به من نمی‌گویند. ” دکتر ون در پاسخ به این پیام گفت: “چون منبع درآمد بیماران شما، تاثیری بر سلامت شما نخواهد داشت! ”

هرچند که برخی پزشکان مخالف برگزاری چنین کمپینی بودند، اما بسیاری از آن‌ها از این کمپین حمایت کرده و عقاید و اطلاعات خود را با دیگران به اشتراک گذاشتند. آن‌ها پیام‌هایی از این قبیل را منتشر کردند: “مقامات سیاسی باید در همه مسائل شفاف باشند، وکلا باید تضاد منافع خود را اعلام کنند، چرا پزشکان نباید؟”

دکتر ون می‌گوید: “می‌خواهم پزشکان این کمپین را اقدامی مثبت برای خود بدانند. همچنین از بیماران می‌خواهم که آن را درخواست کنند. این بهترین کاری است که می‌توانیم برای ارتقای سلامت جامعه انجام دهیم. “

اشتراک گزاری مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

بهترین قرص برای تنبلی تخمدان

بهترین قرص برای تنبلی تخمدان

تنبلی تخمدان، که بیشتر به نام سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) شناخته می‌شود، یکی از شایع‌ترین اختلالات هورمونی در میان زنان

آنلاین نوبت بگیر

آنلاین نوبت بگیر