قهوه و کاهش احتمال ابتلا به سرطان

قهوه و سرطان

Table of Contents

با توجه به اینکه در قسمت‌های مختلف جهان، عادت‌های غذایی متفاوت وجود دارد، تئوری‌های مختلفی در مورد ارتباط بین سبک غذا خوردن و ابتلا به سرطان، مطرح شده است. یکی از مواد غذایی بسیار مهم در این زمینه، قهوه است. تعداد قابل توجهی از محققان معتقد هستند که قهوه باعث کاهش احتمال بروز سرطان می‌شود. این تئوری، باعث علاقمند شدن بسیاری از دانشمندان برای تحقیق و مطالعه در این زمینه شده است. علل مختلفی برای اثرات ضد سرطانی قهوه مطرح شده است.

یکی از مهم‌ترین این علت‌ها وجود آنتی اکسیدان‌های پلی‌فنولیک و عوامل ضد التهابی از قبیل کافئین، cafestto، kahweol و اسیدهای کلروژنیک در قهوه است. قابل ذکر است که در سال‌های اخیر، با توجه به افزایش شدت تبلیغات، میزان استفاده از قهوه به مقدار قابل توجهی در سرتاسر جهان افزایش یافته است. یک مطالعه اثربخشی کافئین بر روی کاهش ابتلا به سرطان‌های مختلف را مورد بررسی قرار داده است. در این مطالعه اثر هر یک از اجزا قهوه توضیح داده شده و احتمال تاثیر هر یک از این اجزا در جلوگیری از ابتلا به سرطان مورد بررسی قرار گرفته است.

روش انجام مطالعه

برای انجام این مطالعه، از داده‌های pubmed و embase استفاده شد. این اطلاعات از ژانویه 2005 الی دسامبر 220 جمع آوری شد. اطلاعات مربوط به این مطالعه از داده‌های متاآنالیزها و مطالعات کوهورت جمع آوری شده است.

نتایج مطالعه

پس از تحلیل و بررسی داده‌های موجود، این مطالعه نشان داد که مصرف قهوه به مقدار قابل توجهی در کاهش احتمال بروز سرطان کبد، موثر است. همچنین این مطالعه نشان داد که استفاده مداوم از قهوه می‌تواند به میزان کمتری (درمقایسه با سرطان کبد) باعث کاهش احتمال ابتلا به سرطان‌های دیگر از قبیل سرطان پستان در خانم‌‌ها شود. از طرف دیگر، نویسندگان این مطالعه نتوانستند، ارتباط موثری بین استفاده از قهوه و سرطان‌های کلیه، مثانه، تخمدان، رکتوم، کولون، مری و پروستات را پیدا کنند. بنابراین این مطالعه نتوانست نتیجه‌‌گیری کاملی در این زمینه ارائه دهد.

این مطالعه شامل محدودیت‌ها و عدم قطعیت‌های متعددی بود. یکی از این موارد غیر همگون بودن بیماران وارد شده به این مطالعه بودند. همچنین طراحی مطالعاتی که در این مطالعه مورد بررسی و تحلیل قرار گرفتند، طراحی‌های نامناسب و متعددی داشتند. قابل ذکر است که در این مطالعات روش طبخ و آماده سازی قهوه، نوع قهوه استفاده شده، مصرف سیگار، مصرف الکل و سایر عادت‌های مرتبط بیماران به طور دقیق مورد برسی قرار نگرفته بود.

نتیجه‌گیری

این مطالعه بیان کرد که مصرف ممتد قهوه می‌تواند در کاهش احتمال بروز برخی از سرطان‌ها موثر باشد. با این وجود نتایج این مطالعه از قطعیت کافی برخوردار نبودند. نویسندگان این مطالعه بیان کردند که برای رسیدن به یک نتیجه‌گیری کلی و قطعی، نیازمند مطالعات اپیدمیولوژیک قوی و با طراحی مناسب هستیم.

برای مطالعه متن کامل مقاله به لینک زیر مراجعه کنید:

Coffee Consumption and Cancer Risk: An Assessment of the Health Implications Based on Recent Knowledge

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

اینستاگرام  تلگرام  لینکدین  آپارات  توییتر  فیسبوک  یوتیوب

 

اشتراک گزاری مطالب
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

خرید اکانت آپ تو دیت
آپ تو دیت چیست؟

آپتودیت چیست و برای چه استفاده می‌شود؟ Uptodate یک پایگاه علمی برای تشخیص‌های بالینی جامع و مبتنی بر شواهد است.

مالاریا
مالاریا و پیشرفت‌های درمانی

از سال ۲۰۰۰، جهان در برابر مالاریا پیشرفت تاریخی داشته است و جان میلیون‌ها نفر از این بیماری نجات یافته

آنلاین نوبت بگیر

آنلاین نوبت بگیر