نکاتی که باید قبل از مرخص شدن از بیمارستان بدانیم

Table of Contents

محیط بیمارستان برای اکثر افراد استرس‌زا است و در طول مدت بستری نگرانی‌هایی را برای بیمار ایجاد می‌کند. اما باید بدانید که عدم داشتن برنامه مشخص برای داروها و ادامه درمان پس از مرخص شدن از بیمارستان نیز می‌تواند مشکلاتی ایجاد کند. اگر هنگام ترخیص برنامه‌ای برای مصرف داروها و ملاقات بعدی با پزشک نداشته باشید، ممکن است با حال بدتری به بیمارستان بازگردید. در این مقاله دکترنکست نکاتی را که لازم است قبل از مرخص شدن از بیمارستان بدانید، توضیح می‌دهیم:

چرا در بیمارستان بستری شده‌ام؟

این سوالی است که حتما باید جواب آن را بدانید. شاید به نظر واضح بیاید، اما بسیاری از بیماران نمی‌دانند که دقیقا به چه دلیل بستری شده‌اند. مثلا می‌دانند مشکل قلبی دارند اما نمی‌دانند که دچار سکته شده‌اند، نارسایی قلبی دارند و یا مایع اطراف قلب آن‌ها تجمع یافته است. اگر پزشک در توضیحات خود از واژه‌های تخصصی استفاده کرد، از او بخواهید که به زبان ساده‌تر بیماری را برای شما شرح دهد.

کجا برای من امن‌تر است؟

قبل از خروج از بیمارستان از خود بپرسید که آیا در خانه کسی را دارید که از شما محافظت کند؟ آیا نیاز به انجام فیزیوتراپی نیست؟ اگر لازم باشد پانسمان زخم خود را تعویض کنید، کسی هست که به شما کمک کند؟ به پله‌ها و خطرات در مسیر خانه فکر کنید. آیا امکان حرکت در این مسیر را دارید؟ قبل از مرخص شدن از بیمارستان در این باره با پزشک خود مشورت کنید.

اول آموزش، بعد خروج

قبل از مرخص شدن از بیمارستان از پزشک، داروساز یا پرستار خود یاد بگیرید که چگونه باید داروهای خود را مصرف کنید. نام، دوز مصرف، طریقه استفاده و همچنین مدت زمان مصرف داروهای خود را بدانید. اگر لازم است در خانه تزریق انجام دهید و یا پانسمان زخم را تعویض کنید، به طور کامل آموزش آن را دریافت کنید. خواندن دستورالعمل کافی نیست. باید یک بار در برابر پرستار یا پزشک مراحل را انجام دهید تا اشتباهات احتمالی رفع شود. نام همه داروهایی که قبلا مصرف می‌کردید را به پزشک بگویید. گاهی اوقات حال بیماران به دلیل مصرف داروهای تکراری بدتر می‌شود.

قرار ملاقات بعدی را با پزشک را تنظیم کنید

قبل از ترخیص از بیمارستان، وقت بعدی ملاقات با پزشک را تنظیم کنید. این ملاقات در اکثر موارد بسیار ضروری است. زیرا لازم است پزشک اثربخشی داروهای شما را بررسی کرده و عوارض جانبی احتمالی را کنترل کند. همچنین برای مشورت با پزشک می‌توانید از خدمات نوبت دهی آنلاین دکترنکست استفاده کنید.

عوامل خطر را بشناسید

قبل از خروج از بیمارستان باید بدانید که چه عوارض خطرناکی ممکن است برای شما اتفاق بیفتد و چگونه آن‌ها را مدیریت کنید. از پزشک بخواهید توضیحات کامل را به شما ارائه دهد. برای مثال اگر بعد از نارسایی قلبی از بیمارستان ترخیص شوید و پاهای شما ورم کند، باید سریعا با پزشک خود تماس بگیرید. اگر بدانید که در صورت بروز عوارض چگونه باید آن‌ها را مدیریت کنید، می‌توانید به راحتی از وقوع آن‌ها و از بستری شدن مجدد در بیمارستان جلوگیری کنید.

اشتراک گزاری مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

بهترین قرص برای تنبلی تخمدان
بهترین قرص برای تنبلی تخمدان

تنبلی تخمدان، که بیشتر به نام سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) شناخته می‌شود، یکی از شایع‌ترین اختلالات هورمونی در میان زنان

آنلاین نوبت بگیر

آنلاین نوبت بگیر