تأثیر فعالیت‌های جسمانی بر سلامت کارگران

Table of Contents

به طور کلی پذیرفته شده است که فعالیت‌های جسمانی خطر بیماری‌های مزمن غیرواگیر و مرگ و میر را کاهش می‌دهد. با این وجود شواهد جمع‌آوری‌شده نشان می‌دهد که فعالیت‌های جسمانی شغلی (OPA) ممکن است مزایای سلامتی مشابه فعالیت‌های جسمانی اوقات فراغت (LTPA) را نداشته‌باشد. همچنین مشخص نیست که آیا کارگران در مشاغل با فعالیت‌های جسمانی شغلی (OPA) بالا همانند کسانی که در مشاغل کم تحرک هستند از فعالیت‌های جسمانی اوقات فراغت (LTPA) سود می‌برند یا خیر.

هدف مطالعه

هدف از انجام این مطالعه این است که تعیین کند آیا فعالیت‌های جسمانی اوقات فراغت (LTPA) و رفتارهای بی‌تحرک اوقات فراغت (LTSB) اثرات یکسانی بر سلامتی در مشاغلی با سطوح مختلف فعالیت‌های جسمانی شغلی (OPA)  دارند یا خیر.

تقسیم بندی فعالیت‌های جسمانی شغلی (OPA)

این مطالعه که در سال 2020 صورت گرفته است. در این مطالعه اثرات LTPA یا LTSB را بر مرگ و میرهای قلبی و عروقی و بیماری‌های قلبی عروقی، درد اسکلتی عضلانی، دیابت سندرم متابولیک، آریتمی و افسردگی در میان کارگران بزرگسال گروه بندی شده براساس OPA بررسی کردند:

  • OPA کم: نشسته، ایستاده
  • OPA متوسط: حرکات متناوب
  • OPA زیاد: کارگرانی که فعالیت خیلی سنگین دارند

نتایج مطالعه

نتایج با استفاده از ترکیب‌های روایی و نتایج طرح و قطعیت تعیین شواهد با GRADE ارزیابی شد. این بررسی شامل 38 مقاله بود. در همه پیامدها، به جز مرگ و میر قلبی عروقی، سندرم متابولیک و فیبریلاسیون دهلیزی، سطوح بالاتر LTPA به طور مداوم در میان دسته‌ی  OPA کم محافظت می‌کند. اما در بین OPA متوسط و زیاد محافظت کمتری ارائه می‌دهد. برای مرگ‌ومیر قلبی-عروقی و سندرم متابولیک، سطوح بالاتر LTPA به طور کلی با کاهش خطر مشابه در بین همه گروه‌های OPA همراه بود. تعداد کمی از مطالعات اثرات موجود را بررسی کردند. هیچ یک از مطالعات اثر LTSB را در گروه های OPA بررسی نکردند.

شواهد نشان می‌دهد که LTPA برای همه کارگران مفید است. اما با کاهش خطر بیشتر در میان افرادی که دارای مشاغل OPA کم در مقایسه با مشاغل OPA بالا هستند. برای بهبودی سلامت کارگران توسط LTPA، ممکن است مداخلات مناسب برای گروه‌های شغلی مختلف مورد نیاز باشد. برای تعیین سطح توصیه شده LTPA/LTSB برای گروه‌های مختلف OPA، مطالعات با کیفیت بیشتری مورد نیاز است.

برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله زیر مراجعه فرمایید:

Pubmed-The effect of leisure time physical activity and sedentary behaviour on the health of workers with different occupational physical activity demands: a systematic review

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

اینستاگرام  تلگرام  لینکدین  آپارات  توییتر  فیسبوک  یوتیوب

اشتراک گزاری مطالب
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

مالاریا
مالاریا و پیشرفت‌های درمانی

از سال ۲۰۰۰، جهان در برابر مالاریا پیشرفت تاریخی داشته است و جان میلیون‌ها نفر از این بیماری نجات یافته

ریتم سینوسی طبیعی (NSR)
ریتم سینوسی طبیعی چیست؟

ریتم سینوسی طبیعی (NSR) ریتمی است که از گره سینوسی منشأ می‌گیرد و ریتم یک قلب سالم را توصیف می‌کند.

آنلاین نوبت بگیر

آنلاین نوبت بگیر