کار با بخش‌های داشبورد، ویزیت‌های من و گزارشات دکترنکست

Table of Contents

داشبورد (Dashboard) نخستین بخش از پنل دکترنکست است. شما در داشبورد می‌توانید فهرستِ ویزیت‌های پیش روی پزشک یا «Upcoming appointments» را ببینید. وقتی به بیمار جدیدی نوبت می‌دهید، نام بیمار به این فهرست (یعنی لیست بیمارانی که در انتظار ویزیت هستند) اضافه می‌شود.

برای مشاهده پرونده و ویزیت بیمار، می‌توانید از این لیست، روی گزینه ویزیت «Visit» در کنار نامِ بیمارِ مورد نظر کلیک کرده و وارد پرونده او شوید. اگر تمایل داشته باشید، می‌توانید ابتدا پرونده بیمار را مطالعه یا آن را تکمیل کنید؛ در غیر این صورت، می‌توانید بلافاصله گزینه شروع ویزیت «Start the Visit» را انتخاب و ویزیت او را آغاز کنید.

در این بخش شما می‌توانید تعداد همه بیماران «Total patients»، بیماران جدیدی که باید ویزیت شوند «New patients» و مقدار کل درآمد «Total income» و روز پایان اعتبار پنل پیشرفته و حرفه‌ای دکترنکست را مشاهده کنید.

علاوه بر این‌ها، شما می‌توانید نمودار دایره‌ای بیماران به تفکیک جنسیت «Patients by gender» و نمودار میله‌ای بیماران بر اساس سن و سال «Patients by age» را مشاهده کنید. در قسمتِ پایین داشبورد و بخش آمار نوبت‌ها «Appointment Statistic» (همچنان که در تصویر مشخص است) نمودارِ میله‌ای تعداد نوبت‌ها برحسب زمان را مشاهده می‌کنید. 

 

«ویزیت‌های من»، چشم‌اندازی کامل از تجویزها

در این بخش شما به تمامی نسخه‌هایی که تا به حال با سامانه دکترنکست ثبت نموده‌اید؛ دسترسی دارید.

اطلاعاتی نظیر کد ملی، نام و نام خانوادگی، زمان ویزیت و نوع بیمه بیمار دسترسی دارید و داروهایی که برای بیمار تجویز کرده‌اید، به صورت کامل به شما نمایش داده می‌شود. همچنین امکان چاپ نسخه کاغذی این تجویزها برای شما فراهم است. 

در این قسمت شناسه‌ها و کد پیگیری هر یک از نسخه‌ها، نظیر شماره نسخه تامین (ویزیت)، شمار نسخه تامین (دارو) یا کد رهگیری سلامت، به تفکیک بیمه بیمار به شما نمایش داده شده و هر نسخه قابل پیگیری است. 

یافتن نسخه مربوط به هر بیمار

در این بخش شما می‌توانید با جستجوی نام و نام خانوادگی بیمار، کد ملی و شماره موبایل، نسخه او را جستجو کرده و مشاهده کنید. برای این کار کافی است، در قسمت مربوطه (همچنان که در تصویر مشخص است) یکی از این اطلاعات را تایپ کرده و جستجو کنید. 

علاوه بر این می‌توانید در قسمت مربوطه برای جستجوی کد رهگیری، با تایپ کردن این کد نسخه مورد نظر را بیابید. یکی از دیگر راه‌هایی که می‌توان برای جستجوی نسخه به کار برد، مشخص کردن بازه زمانی تجویز و ثبت این نسخه است؛ به این صورت که در قسمت مربوطه زمانی که تجویز را انجام داده‌اید؛ مشخص کرده و جستجو را انجام دهید تا نسخه به شما نمایش داده شود. 

دسترسی آسان به گزارش‌های مطب در «گزارشات»

در این بخش شما می‌توانید به سادگی گزارش‌های مالی مطب، آمار نوبت‌های مطب و بیماران مراجعه کننده را مشاهده کنید. 

برای این کار می‌توانید با مشخص کردن نوع گزارش و بازه زمانی معین فایل اکسل مربوطه را دانلود کنید. به این صورت که ابتدا نوع گزارش را از بین گزینه‌‌های ویزیت، عملکرد پزشک و لیست بیماران انتخاب کنید. سپس با مشخص کردن بازه زمانی از گزینه‌های یک روز اخیر، یک هفته اخیر، یک ماه و سه ماه اخیر داده‌های موردنظر را در قالب فایل اکسل دانلود کنید.

«گزارش ویزیت»، اطلاعاتی نظیر نام پزشک، نام و کد ملی بیمار، تاریخ و ساعت ویزیت، نوع و نام صندوق بیمه، کد و عنوان خدمت ارائه شده را به شما نمایش می‌دهد. 

«گزارش عملکرد پزشک»، اطلاعاتی چون مبنای هزینه ویزیت (در صورت تفاوت با نرخ مصوب)، مبنای هزینه ویزیت در بیمه، تعداد کل ویزیت و تعداد ویزیت‌ها به تفکیک بیمه‌‌ها، حق ویزیت، سهم بیمه و بیمار را مشاهده کنید. علاوه‌براین‌‌ها، شما می‌توانید به گزارش کاملی از اطلاعات بیماران نظیر کدملی، شماره تماس، نام بیمار، شکایت اصلی، یافته‌های بالینی، نتایج تست‌های آزمایشگاهی، جزئیات ویزیت بیمار، علائم حیاتی بیمار، تشخیص و تجویزهای خود دسترسی داشته باشید. 

در این بخش سامانه دکترنکست، شما می‌توانید بدون دانلود گزارش اکسل، اطلاعاتی درباره ویزیت‌‌های خود، بیماران و نوبت‌های داده شده مشاهده کنید.

 همچنان که در تصویر مشخص است؛ شما می‌توانید در قسمت‌‌های گزارش مالی، لیست بیماران و نوبت‌دهی؛ اطلاعات مفید و کاربردی را از وضعیت هریک از این موارد مشاهده کنید؛ اطلاعاتی نظیر؛ تعداد کل ویزیت، تعداد کل بیماران، تعداد بیماران تحت پوشش بیمه، تعداد بیماران فاقد بیمه را مشاهده کنید. علاوه‌‌بر ‌این‌ها تعداد کل نوبت‌ها، نوبت‌های دریافتی از بسینا، نوبت‌های دریافتی از دکترنکست به شما نمایش داده می‌شود. 

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

اینستاگرام  تلگرام  لینکدین  آپارات  توییتر  فیسبوک  یوتیوب

اشتراک گزاری مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

خرید اکانت آپ تو دیت
آپ تو دیت چیست؟

آپتودیت چیست و برای چه استفاده می‌شود؟ Uptodate یک پایگاه علمی برای تشخیص‌های بالینی جامع و مبتنی بر شواهد است.

مالاریا
مالاریا و پیشرفت‌های درمانی

از سال ۲۰۰۰، جهان در برابر مالاریا پیشرفت تاریخی داشته است و جان میلیون‌ها نفر از این بیماری نجات یافته

آنلاین نوبت بگیر

آنلاین نوبت بگیر