Search
Search

انواع قوز کمر و درمان آن

قوز کمر

Table of Contents

قوز نکن! چند بار وقتی غرق کاری بوده‌اید، شنیده‌اید؟ قوز کمر دیگر سن و سال نمی‌شناسد و در بین افراد مختلف وجود دارد. دلیل این مساله زیاد گردشدن قسمت بالایی کمر به سمت جلو است. البته مقدار کم آن باید وجود داشته باشد تا اعضای داخلی مانند قلب بتوانند به‌درستی کارشان را انجام دهند؛ اما زیادشدن آن می‌تواند باعث بروز مشکلاتی در افراد شود. در این مقاله از دکترنکست قرار است در مورد قوز که امروزه به‌دلیل سبک زندگی اشتباه شایع شده ‌است، صحبت کنیم؛ پس این مطلب را تا انتهای آن دنبال کنید تا با انواع آن، عوارضی که به‌دنبال دارد و روش‌های درمان آن آشنا شوید.

انواع قوز کمر

انواع قوز علت‌های مختلفی دارد. اولین علت به دوران جنینی برمی‌گردد. در این زمان، استخوان‌ها به‌درستی شکل نمی‌گیرند و ممکن است کودک دچار این عارضه شود؛ بنابراین قوز می‌تواند یک مساله مادرزادی باشد. برای حل این مساله به جراحی نیاز است. در سنین بالا هم شاهد قوز کمر به‌خصوص بین بانوان مسن هستیم. زمانی‌که فرد دچار پوکی استخوان شود، این مساله شایع می‌شود. در این مشکل تغذیه اثر فراوانی دارد. هر اندازه که تغذیه مناسبی داشته ‌باشید، استخوان‌های این بخش بهتر شکل می‌گیرد. اگر استخوان‌های این بخش بدنتان ضعیف باشد، ممکن است با فشار بشکند و شما را دچار بیماری کند.

عوارض قوز کمر

اگر دچار قوز کمر شوید، باید بدانید که عوارض آن در همه افراد به یک اندازه نیست و از فردی به فرد دیگر متفاوت است. کمردرد اولین مشکلی است که با آن روبه‌رو می‌شوید. این مساله ممکن است باعث شود که مانند قبل نتوانید حرکت کنید و انجام‌ دادن فعالیت‌هایی مانند راه‌ رفتن یا بلند‌ شدن به‌مرور زمان برایتان مشکل شود. از دیگر عوارض قوز کمر مشکل در دستگاه گوارش است. زمانی‌که این مساله در شما شدید شود، به قسمت گوارش فشار وارد می‌کند و در بلع به مشکل برمی‌خورید یا دچار رفلاکس اسید معده می‌شوید.

عوارض قوز کمر

روش های درمان قوز کمر

درمان قطعی قوز کمر وجود ندارد. باید روش‌های مختلف را امتحان کنید تا متوجه شوید کدام بیشتر به شما کمک می‌کند تا از شر این موضوع خلاص شوید. اگر همراه با این مساله احساس درد هم دارید، قرص‌های مسکن به کمک‌تان می‌آیند تا مقدار آن کم شود. قرص‌هایی هم هستند که خوردن آن‌ها استخوان‌های شما را تقویت می‌کند و باعث می‌شود جلوی پوکی آن‌ها گرفته ‌شود. با این کار، روند قوزشدن کمرتان کند می‌شود و ممکن است دیگر اصلا این مساله را تجربه نکنید.

ورزش گودی کمر و قوز را تا حدودی درمان می‌کند؛ بنابراین اگر قوز شما خفیف است، از ورزش‌هایی مانند یوگا و پیلاتس کمک بگیرید تا با ورزش قوز کمر خود را بهتر کنید. اگر برایتان سخت است که ورزش کنید یا این مساله حاد شده‌ است، فیزیوتراپی یکی دیگر از گزینه‌هایی است که می‌توانید برای درمان قوز کمر از آن استفاده کنید.

ارتباط سریع و ساده با بهترین
متخصصان ارتوپدی، روماتولوژی در دکترنکست

با ورزش کمر درمان می‌شود؛ اما علاوه‌بر آن، برای این‌که در سنین نوجوانی از بیشترشدن قوز در کمرتان جلوگیری کنید، بهتر است کمربندهای مناسب این موضوع را تهیه و استفاده کنید. آن‌ها موجب می‌شوند که قوز از این اندازه‌ای که هست، بیشتر نشود؛ البته ممکن است در ابتدا استفاده از آن برایتان سخت باشد و نتوانید به‌راحتی کارهایتان را انجام دهید؛ اما به‌مرور زمان به آن عادت می‌کنید. همین‌طور، مدل‌های جدید این کمربندها راحت‌تر از انواع قدیمی آن هستند.

جراحی آخرین مرحله‌ای است که برای درمان قوز در کمرتان باید به آن رجوع کنید. برای تصمیم در این مورد حتما باید با مختصص ارتوپد صحبت کنید تا ایشان شما را به‌درستی راهنمایی کنند. برای تصمیم در این ‌باره حتما باید آزمایش‌های مختلفی مانند CT ،MRI و آزمایش‌های عصبی را انجام دهید تا مشخص کند میزان انحنای موجود در کمرتان چقدر است و آیا حتما به درمان جراحی نیاز است یا با دارو و ورزش می‌توان به بهترشدن آن کمک کرد.

درمان قوز کمر

جمع بندی

در این مقاله در مورد قوز کمر، انواع آن که به چه شکل خودشان را نشان می‌دهند، مشکلاتی که برایتان ایجاد می‌کنند و روش‌های کم‌کردن و ازبین‌بردن آن صحبت کردیم. اگر به‌دنبال آن هستید که بهترین دکتر برای درمان قوز کمر را پیدا کنید، به سایت Drnext سر بزنید. در این گروه، مجموعه‌ای از افراد متخصص هستند که شما می‌توانید برای درمان این مساله به آن‌ها مراجعه کنید تا شما را به‌درستی راهنمایی و مشکلتان را حل کنند.

منابع:

healthline

nhs

nhs2

mayoclinic

mayoclinic2

اشتراک گزاری مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

آنلاین نوبت بگیر

آنلاین نوبت بگیر