Search
Search

عوارض کاشت مژه را بشناسید

عوارض کاشت مژه

Table of Contents

Advertisement

کاشت مژه شما را زیباتر می‌کند. اما، آیا حاضرید با عوارض کاشت مژه کنار بیایید؟ چشم‌ها بدون شک زیباترین عضو بدن انسان هستند. در نتیجه، جای تعجبی نیست که خانم‌ها علاقه زیادی به آرایش چشم و رسیدگی به مژه‌های خود دارند. ریزش مژه هم مانند ریزش مو اتفاقی طبیعی به شمار می‌رود که بسیاری از افراد آن را تجربه می‌کنند. به همین دلیل، در سال‌های اخیر تقاضا برای پرپشت‌کردن مژه‌ها در میان خانم‌ها افزایش زیادی داشته است. این کار با روش‌های مختلفی مانند اکستنشن مژه، مژه مصنوعی و جراحی انجام می‌شود. اما موردی که بیشتر خانم‌ها به آن توجه نمی‌کنند، عوارض کاشت مژه طبیعی و مصنوعی است. در این مطلب از دکترنکست می‌خواهیم شما را با عوارض جانبی این کار آشنا کنیم.

عمل کاشت مژه چیست؟

ریزش مژه ممکن است به دلیل ژنتیک فرد یا عوامل محیطی اتفاق بیفتد. همان‌طور که بسیاری از افراد پس‌از ریزش مو به فکر کاشت مو می‌افتند، عده‌ای می‌خواهند مژه‌هایشان به حالت پرپشت گذشته باز گردد. در جراحی کاشت مژه مثل کاشت موی سر، مو را از قسمتی از بدن (معمولا پشت سر) به ناحیه مژه (پلک بالا یا پایین) انتقال می‌دهند. این عمل در بیشتر موارد تنها به‌عنوان یک عمل زیبایی شناخته می‌شود. اما، برای برخی افراد که به دلایل مختلف مژه‌هایشان را از دست داده‌اند، روشی درمانی به حساب می‌آید. کاشت مژه یک روش تقریبا دائمی است. در ادامه با عوارض عمل کاشت مژه آشنا می‌شویم.

عوارض جانبی کاشت مژه طبیعی

مثل هر جراحی دیگری، این عمل هم عوارض جانبی خاص خودش را دارد. البته به جز عوارض جانبی، مشکلاتی مانند احتمال رشد نکردن مژه‌ها و قیمت بالای جراحی هم وجود دارد. عوارض کاشت مژه دائم توسط پزشک شامل موارد زیر است:

  •   درد در ناحیه چشم
  •   خون‌ریزی از پلک‌ها
  •   عفونت چشم‌ها
  •   خراب‌کردن زیبایی صورت
  •   تحریک و آسیب‌زدن به قرنیه

 

اکستنشن مژه

 

اکستنشن مژه چیست؟

اکستنشن مژه یک راه‌حل ماندگارتر از مژه مصنوعی برای زیبایی مژه‌های طبیعی شما به حساب می‌آید. اکستنشن مژه، مژه‌هایی است که یک متخصص زیبایی یکی‌یکی روی مژه‌های شما قرار می‌دهد. این مژه‌ها از مواد طبیعی یا الیاف مصنوعی و پلاستیکی ساخته شده‌اند. اکستنشن روشی بین کاشت مژه با جراحی و گذاشتن مژه مصنوعی به شمار می‌رود و تقریبا هر 6 تا 8 هفته باید ترمیم شود و قیمت نسبتا مناسبی هم دارد.

عوارض جانبی اکستنشن مژه

شاید اکستنشن مژه عالی به نظر برسد اما برای چشم و پوست خیلی هم بی‌خطر نیست. انتخاب یک شخص حرفه‌ای برای انجام اکستنشن و استفاده از وسایل استریل می‌تواند خطر عوارض جانبی را کاهش دهد اما باز هم احتمالش را به صفر نمی‌رساند. همچنین خیلی مهم است که در طول انجام اکستنشن چشمانتان را بسته نگه دارید. عوارض کاشت مژه والیوم و دیگر انواع اکستنشن شامل دو دسته زیر می‌شود.

1.  عوارض روی پوست و چشم‌ها

چسب‌هایی که برای چسباندن مژه‌های اکستنشن به مژه‌های خودتان استفاده می‌شود، مواد شیمیایی دارند که می‌تواند باعث تحریک چشم‌ها شود یا برای آن‌ها مضر باشد. اگر به این ماده شیمیایی واکنش نشان دهید، ممکن است طی دو تا سه روز عوارض زیر برایتان ایجاد شود.

  •   چشم‌های پرخون
  •   حساسیت پوستی مثل سوزش و خارش
  •   درد
  •   التهاب
  •   قرمزی و التهاب چشم یا پلک
  •   ورم شدید

به جز موارد بالا، اکستنشن مژه خطر ویژه‌ای هم برای خانم‌های باردار دارد. عوارض کاشت مژه در بارداری شامل احتمال آسیب‌رسیدن به جنین می‌شود. این آسیب چه به دلیل خود حساسیت و چه به دلیل استفاده از دارو برای رفع آن ممکن است به وجود آید.

 

ارتباط سریع و ساده با بهترین
متخصصان پوست و مو در دکترنکست

 

2.  عوارض جانبی روی مژه‌ها

اکستنشن می‌تواند باعث شکستن یا نازک‌شدن مژه‌های شما شود. اگر به چشمانتان فشار نیاورید یا آن‌ها را مالش ندهید تا حد زیادی از این اتفاق جلوگیری می‌شود. هرچه با اکستنشن مژه ملایم‌تر رفتار کنید، احتمال آسیب‌رسیدن به مژه‌هایتان کم‌تر می‌شود.

استفاده از مژه مصنوعی

مژه‌های مصنوعی از مواد شیمیایی ساخته شده‌اند و عمر طولانی‌ای ندارند. از این مژه‌ها برای درشت نشان‌دادن چشم‌ها استفاده می‌شود. آن‌ها با استفاده از چسب روی مژه‌هایتان قرار می‌گیرند و از این نظر شبیه به اکستنشن هستند. استفاده از مژه‌های مصنوعی روز به روز بیشتر می‌شود. در صورتی که این مژه‌ها به‌درستی روی مژه‌هایتان قرار گیرند، خطرات زیادی ایجاد نمی‌کنند. با این حال، استفاده مداوم از مژه مصنوعی می‌تواند عوارضی را به همراه داشته باشد.

 

عوارض مژه‌های مصنوعی

 

عوارض مژه‌های مصنوعی

از آن‌جایی که این مژه‌ها هم توسط چسب روی مژه‌هایتان قرار می‌گیرند و از مواد شیمیایی ساخته شده‌اند، ممکن است با عوارضی همراه باشند. از دیگر دلایل عوارض مژه مصنوعی هم می‌توانیم به استریل‌نبودن مژه‌ها یا استفاده از مژه‌های دیگران اشاره کنیم. عوارض کاشت مژه مصنوعی شامل موارد زیر می‌شود.

  •     گل مژه
  •       واکنش‌های آلرژیک به چسب
  •       آسیب‌رسیدن به مژه‌های خودتان
  •       درد و قرمزی چشم‌ها
  •       حساسیت به نور
  •       تب
  •       تاری دید
  •     خشکی چشم

جمع بندی

چه برای زیبایی بیشتر به سراغ کاشت مژه می‌روید و چه این کار را به عنوان درمان انجام می‌دهید، باید بدانید که عوارض کاشت مژه ممکن است شما را درگیر کنند. این عوارض شامل حساسیت‌های پوستی، مشکلات درون چشم یا ریزش مژه می‌شوند. در صورت بروز هرکدام از این مشکلات باید به پزشک متخصص مراجعه کنید.

منابع:

healthline، healthline2، webmd

اشتراک گزاری مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

آنلاین نوبت بگیر

آنلاین نوبت بگیر