تاثیر تعطیلی مدارس در کرونا بر روی سلامت روان

Table of Contents

در طی دوران همه‌گیری، مدارس در سراسر جهان تعطیل شدند و فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی ادامه یافتند. این اتفاق حتی منجر به ترک تحصیل برخی دانش‌آموزان شده است. از طرفی تعطیلی مدارس در کرونا بیشتر از همه کودکان و نوجوانانی را تحت تاثیر قرار داده است که مبتلا به اختلالات خاص هستند.

در این تحقیق 2111 شرکت کننده تا سن 25 سالگی با سابقه یک مشکل در سلامت روان در انگلستان مورد مطالعه قرار گرفتند. 83% از این افراد معتقد بودند که این همه‌گیری شرایط آن‌ها را بدتر کرده ‌است. 26% از افراد نمی‌توانستند از حمایت یک مرکز مشاوره برخوردار شوند. هیچ گروه‌ حمایتی و فعالیت‌های گروهی حضوری انجام نمی‌شد.

رفتن روزانه به مدرسه یکی از راه‌ها برای کمک به سلامت روان بود. با تعطیلی مدارس در کرونا ممکن است مشکلات کودکان عود کند. برای مثال رفتن به مدرسه راهی مناسب برای برخی کودکان مبتلا به افسردگی بود که حداقل آن‌ها را ملزم می‌کرد از قوانین مدرسه تبعیت کنند؛ اما با تعطیلی مدارس برخی از آن‌ها هفته‌ها خود را در اتاق حبس می‌کنند و از دوش گرفتن، غذا خوردن یا برخی فعالیت‌های روزمره خودداری می‌کنند. برای برخی کودکان مبتلا به افسردگی بازگشت مجدد به مدرسه می‌تواند مشکل‌ساز باشد.

کودکان مبتلا به اوتیسم نیز در آموزش خود دچار مشکل شده‌اند. به گفته یک روان‌پزشک در چین، این کودکان به دلیل اختلال در برنامه روزمره خود دچار سرخوردگی و عصبانیت زودرس می‌شوند. او به والدین توصیه می‌کند برای کاهش اضطراب، برنامه‌ای برای فرزندانشان داشته باشند. با حذف شدن کلاس‌ها و درمان‌های لازم، روند پیشرفت برای برخی کودکان کند می‌شود. در نتیجه نیاز به کلاس‌های مجازی و تغییر سبک درمان لازم است.

از طرفی دیگر امتحان‌های ورودی دانشگاه‌ها در برخی کشورها لغو شدند. مشخص نبودن وضعیت تحصیلی در این دوره باعث افزایش استرس در دانش‌آموزان شده است. همین طور دانشجویان نیز با مشکلاتی از قبیل اختلال در فرایند فارغ‌التحصیلی، ادامه تحصیل و عدم زندگی در خوابگاه‌ها رو به رو شدند. برخی از دانشجویان کار پاره وقت خود را از دست دادند و در هزینه‌های تحصیل به مشکل خوردند. فاصله گذاری اجتماعی منجر به ایجاد مشکلات در خانه و افزایش خشونت خانگی نیز شد که بر اضطراب کودکان تاثیرگذار است.

نتیجه‌گیری

با این حال اطلاعات زیادی در مورد اثرات طولانی مدت شیوع بیماری بر کودکان و نوجوانان وجود ندارد. در صورتی که تاثیر آن بر سلامت روان کادر درمان بررسی شده است. محقق این مطالعه، این مسئله را شکافی بزرگ برای تحقیق می‌داند. وی معتقد است با ادامه همه‌گیری، حمایت از سلامت کودکان و مسائلی از جمله درآمد خانواده بسیار حائز اهمیت می‌باشد.

The Lancet-Mental health effects of school closures during COVID-19

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

اینستاگرام  تلگرام  لینکدین  آپارات  توییتر  فیسبوک  یوتیوب

اشتراک گزاری مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

مالاریا
مالاریا و پیشرفت‌های درمانی

از سال ۲۰۰۰، جهان در برابر مالاریا پیشرفت تاریخی داشته است و جان میلیون‌ها نفر از این بیماری نجات یافته

ریتم سینوسی طبیعی (NSR)
ریتم سینوسی طبیعی چیست؟

ریتم سینوسی طبیعی (NSR) ریتمی است که از گره سینوسی منشأ می‌گیرد و ریتم یک قلب سالم را توصیف می‌کند.

آنلاین نوبت بگیر

آنلاین نوبت بگیر