اثر کرونا بر بیماران مبتلا به سرطان

Table of Contents

مقدمه

یک دسته از بیمارانی که ریسک بالاتری برای مرگ و میر بعد از ابتلا به ویروس کرونا دارند، بیماران مبتلا به سرطان هستند. به طور کلی عفونت کرونا مشکلات متعددی را برای بیماران سرطانی ایجاد کرده است. همانطور که می‌دانید از سال 2019 ویروس کرونا باعث ایجاد پاندمی شد. این ویروس می‌تواند عفونت ریوی شدید ایجاد کند و به دنبال آن باعث مرگ بیمار شود.

عفونت ناشی از  ویروس کرونا در سرتاسر جهان باعث مرگ و میر تعداد زیادی از انسان‌ها شد. باید توجه داشت که بروز این عفونت در افرادی که سابقه ابتلا به بیماری‌های دیگر را داشتند، با مرگ و میر بیشتری همراه بود.

از این مشکلات می‌توان به افزایش نیاز به بستری در بخش مراقبت ‌های ویژه اشاره کرد. همچنین باید توجه داشت که حتی در مواقعی که عفونت کرونا در این دسته از بیماران شدید نباشد، می‌تواند تا مدتی درمان سرطان این بیماران را به تعویق بیاندازد.

یک مطالعه که در سال 2021 منتشر شد به بررسی این احتمال پرداخت. هدف انجام این مطالعه بررسی تاثیر ویروس کرونا در بیماران سرطانی بود.

روش انجام مطالعه

این مطالعه که از نوع متاآنالیز بود، 38 مطالعه را مورد بررسی قرار داد. در این مطالعه 181323 بیمار شرکت داشتند که از این بین 23736 نفر آن مبتلا به سرطان بودند.

نتایج این مطالعه نشان داد که افرادی که مبتلا به سرطان هستند، احتمال بالاتری برای مرگ و میر بر اثر ابتلا به کرونا دارند. این افزایش احتمال مرگ و میر به ویژه در بیماران سرطانی کشور چین دیده شد.

تحلیل نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که افرادی که مبتلا به سرطان بودند در مقایسه با افراد سالم، به میزان بیشتری تحت انتوباسیون قرار می‌گرفتند (به دنبال درگیری ریوی عفونت کرونا).

همچنین مشخص شد که نوع سرطان می‌تواند در میزان مرگ و میر موثر باشد. این مطالعه بیان کرد که برخی از سرطان‌ها از قبیل سرطان‌های خونی و در قدم بعدی سرطان ریه با احتمال بالاتری از مرگ و میر (به دنبال عفونت کرونا) همراه هستند.

در این مطالعه روش درمانی هر بیمار مبتلا به سرطان مورد بررسی قرار گرفت. این بررسی‌ها نشان داد که هیچ روش درمانی خاصی با افزایش احتمال مرگ و میر همراهی نداشت.

نویسندگان این مطالعه بیان کردند که بیماران مبتلا به سرطانی که به عفونت کرونا مبتلا می‌شوند در مقایسه با افراد نرمال جامعه سن بالاتری داشته و بیماری‌های همراه بیشتری داشتند.

با توجه به کم بودن داده‌های این مطالعه به ویژه در زمینه روش درمان عفونت کرونا و محاسبه بقا بیماران سرطانی، امکان بررسی ارتباط بین روش درمان عفونت کرونا و مدت زمان بقا بیماران سرطانی وجود نداشت.

نتیجه گیری مطالعه

این مطالعه نشان داد که افرادی که به بیماری سرطان مبتلا هستند در خطر بالاتری برای مرگ و میر به دنبال عفونت کرونا قرار دارند. نویسندگان این مطالعه بیان کردند که بررسی تاثیر درمان کرونا بر روی مدت زمان بقا بیماران سرطانی نیازمند ارزیابی و مطالعات دقیق‌تر و بیشتر است.

با توجه به نتایج این مطالعه، رعایت اصول بهداشتی از قبیل تزریق واکسن و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در این دسته از بیماران از اهمیت بالاتری برخوردار است.

A Systematic Review and Meta-Analysis of Cancer Patients Affected by a Novel Coronavirus

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

اینستاگرام  تلگرام  لینکدین  آپارات  توییتر  فیسبوک  یوتیوب

اشتراک گزاری مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

مالاریا
مالاریا و پیشرفت‌های درمانی

از سال ۲۰۰۰، جهان در برابر مالاریا پیشرفت تاریخی داشته است و جان میلیون‌ها نفر از این بیماری نجات یافته

ریتم سینوسی طبیعی (NSR)
ریتم سینوسی طبیعی چیست؟

ریتم سینوسی طبیعی (NSR) ریتمی است که از گره سینوسی منشأ می‌گیرد و ریتم یک قلب سالم را توصیف می‌کند.

آنلاین نوبت بگیر

آنلاین نوبت بگیر